Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nyereményjáték szabályzat

Húsvéti Nyereményjáték

 

 

  1. A játék szervezője

A Pályázat Pont Kft. (székhely: 6044 Kecskemét, Szarkás 431., cégjegyzékszám: 03 09 129320, a továbbiakban „Szervező”) nyereményjátékot (továbbiakban „Játék”) hirdet a Faland.hu Facebook (https://www.facebook.com/faland.hu/)  oldalán a felhasználói számára.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható

 

  1. A játék időtartama:

A játék 2020.03.31-én, a Játékra felhívó poszt feltöltésétől, 2020.04.05. 24:00-ig tart.

 

  1. Nyeremény:

1 db 5000 forint értékű vásárlási utalvány, melyet kuponkód formájában fogunk e-mailben megküldeni a szerencsés nyertesnek. A nyereményt a www.faland.hu webáruházban tudja beváltani, minimum 5000 forint kosárérték fölött.

A nyeremény készpénzre nem váltható.

A Nyereményhez tartozó esetleges adófizetési kötelezettséget a Szervező viseli. Szervezőt a Nyeremény fentiek szerinti átadásán és adóvonzatuk kiegyenlítésén kívül további kötelezettség nem terheli.

 

  1. Sorsolás

A Játék sorsolásának időpontja: 2020.04.06. 16:00

A Nyertes kiválasztása véletlenszerű sorsolás útján történik.

A nyertes értesítése a sorsolástól számított legkésőbb 48 órán belül e-mailben történik.

 

  1. A játékban való részvétel feltételei

A Játékban kizárólag a 18. életévüket betöltött cselekvőképes természetes személyek vehetnek részt, akik magyar állampolgárok vagy bejelentett magyarországi lakcímmel rendelkeznek.

A Játékosok a Játékban történő részvételükkel maradéktalanul elfogadják a jelen Játékszabályzatban foglaltakat.

A játékban való részvétel feltétele, hogy meg kell tippelni hány darab drazsé található az üvegben. Amennyiben több helyes tipp érkezik, akkor a helyesen tippelők között fogunk sorsolni. Amennyiben nem érkezik helyes tipp, akkor az 5 legközelebbi tippelő között fogunk sorsolni. 

A nyereményjáték semmilyen formában nem támogatott vagy jóváhagyott a Facebook által, és semmilyen formában nem is kapcsolódik hozzá.

 

  1. A nyertes értesítése

A nyertes kisorsolását követően, de legkésőbb 2020.04.07. 12:00 óráig, a Szervező a nyertest e-mailben értesíti.

  1. Adatkezelés

 A Szervező által a jelen szabályzattal meghirdetett nyereményjátékban való részvétel és személyes adatok szolgáltatása önkéntes. Az adatkezelés jogalapja a Játékos hozzájárulása. Az adatkezelés célja kizárólag a nyereményjátékban való részvétel, a Játékosokkal való kapcsolattartás.

A Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. A Szervező bármikor lehetőséget biztosít a Játékosnak arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok törlését vagy helyesbítését. Ezen kívül a Játékost megilleti a személyes adatai kezelése elleni tiltakozás vagy korlátozás joga is. Amennyiben a tiltakozása alapján Szervező által meghozott döntéssel nem ért egyet, úgy a Játékos bírósághoz fordulhat. Az adatok kezelését és feldolgozását a Szervező végzi. A Szervező az adatokat harmadik személyek részére nem továbbítja.