Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Fontos, hogy a gyerekek olyan játékokkal töltsék szabadidejüket, melyek az időtöltés mellett fejlődésüket is segítik. Kétgyermekes anyaként én is nagy hangsúlyt fektetek a megfelelő játékok kiválasztására. Számomra is fontos, hogy egy játék természetes alapanyagból készüljön, tartós legyen, ne tartalmazzon a gyermek számára méreg- és festékanyagot.

A fajátékokon nem adnak ki hangokat, fényeket, a fajáték gondolkodásra, cselekvésre ösztönzi a kisgyermeket. Folyamatosan tenni kell azért, hogy a játékkal történjen valami, így fejlesztve a gyermek képességeit, készségeit.

A Faland.hu webáruház egy helyen gyűjti össze a természetes alapanyagokból készült játékokat. Webáruházunkban kapható játékkínálat összeállításánál fontos szempont volt a minőség, az egyediség, a természetesség.

Webáruházunkban megtalálható játékokat megpróbáltuk úgy összeválogatni, hogy minden korosztály számára megfelelő terméket találjanak a vásárlóink. Szintén fontos számunkra az, hogy a játékok ne csak egyszerűen szórakozást nyújtsanak, hanem az önfeledt játék mellett a fejlődésben is elősegítsék a gyerekeket.

Amennyiben olyan fajátékot keres, mely nem található meg kínálatunkba, vegye fel velünk a kapcsolatot, és igyekszünk segíteni a beszerzésben.

Kellemes Böngészést Kívánok!

Gubacska Mónika, ügyvezető